Vi rekryterar ledare och specialister inom teknik och IT.

Om du är uppdragsgivare, klicka här

Om du är kandidat, klicka här

Skapa en profil

Att skapa en profil i vårt system Masterhelp tar bara tre minuter. Sedan kommer du att få tips om intressanta tjänster direkt i din e-postlåda. 

Skapa profil

Flexibla rekryteringstjänster

Behöver du rekrytera? Hos oss kan du välja själv om du ska ta hjälp av våra specialister, eller om du vill göra jobbet själv med stöd av vårt system Masterhelp.

Våra tjänster

Sex skäl att välja Intenso

Det finns många rekryteringsbolag på marknaden. Varför ska du välja just Intenso Teknikrekrytering? Vi har sex bra skäl. Minst. 

6 bra skäl

Vad tycker kunderna?

"Det som är Intensos styrka är snabbheten, flexibiliteten i att anpassa efter vad jag behöver, och att man alltid får ett trevligt bemötande! Jag har snabbt hittat bra kandidater till i stort sett alla rekryteringar via Intenso. Just nu har jag också utökat tjänsterna då jag behöver stöd i större delen av urvalet och bokningar av intervjuer. Jag är supernöjd!"

Britta Damberg, HR Manager Nordic Water Products AB

Vårt verktyg Masterhelp

Vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp används dels i våra egna uppdrag, men även av externa kunder som t ex arbetar med vårt koncept Gör-Det-Själv-rekrytering. 

Läs mer om Masterhelp

Logga in i Masterhelp

Är du befintlig kund och vill logga in i vårt rekryteringsverktyg Masterhelp?
Det gör du här.

 

Logga in i Masterhelp

Hör av dig!

Oavsett om du har frågor om våra rekryteringstjänster, eller om du är chef eller specialist som är öppen för nya möjligheter - eller om du bara är generellt nyfiken på vad vi gör - så är du alltid välkommen att höra av dig. 

Mattias Lyckberg, VD

Kontakt