Rekrytering utvecklare

På Intenso vet vi hur man attraherar, hittar och rekryterar rätt utvecklare. Vi är specialister på rekrytering inom teknikutveckling.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
image

Rekrytering av utvecklare

Den digitala utvecklingens framfart har genererat i att fler och fler företag behöver rekrytera kompetenta och duktiga utvecklare. Digitaliseringen går så snabbt framåt att efterfrågan på utvecklare är mycket hög i stora delar av Sverige. Vi på Intenso besitter idag ett stort nätverk med kvalificerade kandidater, och våra erfarna rekryteringskonsulter vet hur processer ska hanteras för att lyckas med rekrytering av utvecklare.

Hitta rätt utvecklare för ert företag

Hur hittar vi den rätta utvecklaren för ert företag när efterfrågan är hög och konkurrensen hård? För att lyckas med rekryteringen finns vissa krav från er som företag. För att veta vilken typ av utvecklare vi ska leta efter behöver vi tillsammans utföra en grundlig behovsanalys.

  • Vilken kompetens efterfrågas? 
  • Personliga egenskaper?
  • Vilka förmåner erbjuder ni som arbetsgivare?
  • Hur utmärker ni er på arbetsmarknaden?

När dessa delar är tydligt satta kommer vi kunna utföra en anpassad rekryteringsprocess och öka chansen att hitta den perfekta kandidaten för ert företag.

image

Rekryteringsprocess

För att hitta er nästa utvecklare gör vi en grundlig kravprofil för att kunna fastställa målgruppen och attrahera relevanta kandidater för jobbet. Detta kombineras med headhunting, då vi bland annat skannar av kandidatmarknaden på ett metodiskt och noggrant sätt. Vi kartlägger var era potentiella kandidater befinner sig genom att söka i olika nätverk, digitala plattformar, relevanta branscher och strategiskt utvalda områden.

Vi söker även igenom vårt stora kandidatnätverk för att ytterligare maximera chanserna att hitta rätt person. I ett sista skede kompletterar vi med tester, referenser och kontroller för att kvalitetssäkra kandidaten innan anställning.

Läs mer om oss
Kontakta oss
för rekrytering av utvecklare

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden