Teknikrekrytering i Malmö

Våra rekryteringskonsulter i Malmö är specialiserade inom teknik och ser till att ni lyckas med er nästa teknikrekrytering.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Hitta specialister inom teknik i Malmö

För att lyckas med er teknikrekrytering i Malmö är det viktigt att anpassa processen lokalt. Det innebär att man behöver kartlägga hur man identifierar och attraherar rätt kandidater i just detta område. Vi behöver ställa oss frågor som; vad skiljer rekryteringen från andra städer, efterfrågar kandidaterna något särskilt och söker ni en specifik kompetens eller erfarenhet? Rekrytering inom teknikbranschen är komplext och för många företag en stor utmaning. För att lyckas krävs det ett fokus, kunskap och engagemang från rekryteraren.

Vi vet vad teknikspecialister efterfrågar

image

Noggrann kravprofil

image

Breda kontaktvägar

Vi tror på att jobba brett för att öka chanserna att hitta er nästa tekniska specialist. Genom att kombinera search med annonsering på utvalda plattformar vänder vi oss till både passiva och aktiva kandidater, där vi ser till att ni syns och attraherar rätt målgrupp.

Läs mer om search

Transparent process

På Intenso brinner vi för digitalisering och teknik. För att kunna ha full kontroll har vi valt att utveckla våra egna system som stöd i rekryteringsprocesser. Genom hela processen kan ni välja att följa arbetet i vårt rekryteringsverktyg där samtliga kandidater samlas. När alla intervjuer är gjorda genomför vi referenser, kontroller och tester på utvalda slutkandidater, innan ni tar beslut om vem ni vill erbjuda anställning. 

image

Att bygga relation med målgruppen

Vi alltid jobbar med ett stort engagemang, där vi inte bara förlitar oss på de vanligaste kontaktvägarna. Utan även aktivt för att bygga relation med de kandidater vi kommer i kontakt med. Vi tillför ett värde i samarbetet med er som kund och hur vi tillsammans ur ett långsiktigt perspektiv lyckas med att attrahera kompetens. Det finns många mervärden i samarbetet med oss.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden