Teknikrekrytering

Lyckas med er teknikrekrytering med hjälp av våra teknikspecialiserade rekryteringskonsulter.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Hitta specialister inom tech

Grunden för att lyckas med teknikrekrytering är att veta hur man attraherar, identifierar och bygger relation till målgrupper med önskad och relevant kompetens. Att rekrytera inom ett så specifikt område är en stor utmaning och innebär att rekrytering inom teknik idag kräver ett stort fokus och engagemang. 

Vi vet vad teknikspecialister efterfrågar

image

Noggrann kravprofil

En teknikrekrytering hos oss startar alltid med uppsättning av en noggrann kravprofil för att vi ska få en inblick och förståelse för ert företag, era utmaningar och behov. Vi ser över ert erbjudande och sammanställer ett material i syfte att attrahera rätt kandidater. Parallellt med material som tagits fram söker vi aktivt efter matchande kandidater både inom och utanför eget nätverk.

image

Breda kontaktvägar

Transparent process

På Intenso brinner vi för digitalisering och teknik. För att kunna ha full kontroll har vi valt att utveckla våra egna system som stöd i rekryteringsprocesser. Genom hela processen kan ni välja att följa arbetet i vårt rekryteringsverktyg där samtliga kandidater samlas. När alla intervjuer är gjorda genomför vi referenser, kontroller och tester på utvalda slutkandidater, innan ni tar beslut om vem ni vill erbjuda anställning. 

image

Långsiktighet

Vi alltid jobbar med ett stort engagemang, där vi inte bara förlitar oss på de vanligaste kontaktvägarna. Utan även aktivt för att bygga relation med de kandidater vi kommer i kontakt med. Vi tillför ett värde i samarbetet med er som kund och hur vi tillsammans ur ett långsiktigt perspektiv lyckas med att attrahera kompetens. Det finns många mervärden i samarbetet med oss.

Branschkompetens

Kontakta oss vid teknikrekrytering

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden