Rekrytera tekniker

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera tekniker och bred kunskap om hur man identifierar och attraherar rätt kompetens.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
image

Rekrytering av tekniker

Teknik är ett brett område och rollen som tekniker skiljer sig från företag till företag. En del tekniker har mycket kundkontakt, vilket ställer krav på att kunna skapa goda relationer, vara förstående, sätta sig in i kundens utmaningar samt leverera bra service. Vissa tekniker behöver en generell teknisk kompetens medan andra behöver vara specialiserade inom ett specifikt område. Gemensamt i den tekniska kompetensen, oavsett område, är ett lösningsorienterat tankesätt och kunskap om säkerhet.

Den tekniska utvecklingens framfart

I takt med den tekniska utvecklingens framfart behöver allt fler företag rekrytera duktiga och kompetenta medarbetare inom teknik. Teknikbranschen är idag i stort behov av servicetekniker, produktionstekniker och drifttekniker, roller som ser till att en verksamhets tekniska utrustning fungerar och alltid hålls uppdaterad.

Hitta rätt tekniker för ert företag

För att rekrytera den tekniker som passar er verksamhet bäst behöver ni förstå den tekniska delen och ert behov. Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag identifiera rekryteringsbehov och hitta en lösning som är anpassad efter en bestämd målgrupp. För att säkerställa vilken typ av tekniker ert företag behöver arbetar vi alltid fram en gedigen kravprofil tillsammans. När en tydlig kravprofil är fastställd börjar rekryteringen av er tekniker.

image

Rekryteringsprocess för tekniker

Vi har en väl beprövad rekryteringsprocess som är utvecklad för att identifiera rätt målgrupp och attrahera de som, utifrån ert behov, har den efterfrågade kompetensen. Vi utför alltid en grundlig behovsanalys och framarbetad kravprofil. 

Delar av vår rekryteringsprocess är traditionell kompetensbaserad rekrytering. Det unika ligger i hur vi hittar våra kandidater, att vi genom gedigen kompetens kan tillföra hur en kravprofil bör se ut för att tilltala önskad målgrupp samt tillgången till det starka kandidatnätverk inom teknik och IT som vi byggt upp genom åren.

Läs mer om teknikrekrytering

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden