Rekrytering teknisk chef

Teknisk chef är en av de vanligaste chefsbefattningarna vi rekryterar. Tillsammans med våra teknikspecialister ser vi till att hitta er nästa ledare.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
image

Teknisk kunskap gynnar rekryteringen

När man ska rekrytera en teknisk chef ser vi det som en stor fördel att de personer som ska vara ansvariga för rekryteringsprocessen har en mycket god förståelse för de tekniska delarna i företaget. För att kunna identifiera och attrahera rätt kandidater behöver man förstå vilken kompetens och erfarenhet som behövs i rollen samt hur personen som tillsätts ska fortsätta förvalta och utveckla företaget.

Teknisk chef eller CTO?

image

Hitta rätt person för ert företag

Att hitta rätt person för ert företag är alltid det primära målet. Vi har lång erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering inom teknik och vet vilka egenskaper som krävs för att en teknisk chef ska lyckas. Det handlar givetvis om den tekniska kunskapen, men även egenskaper och erfarenhet inom strategi, ledarskap och affärsutveckling. Rollen som teknisk chef är ofta en kombination av djupa tekniska kunskaper, förmågan att leda andra samt kundnära relationer.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden