Employer Branding

Employer branding ur ett rekryteringsperspektiv.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Vad är Employer branding?

Employer branding är ett strategiskt och ständigt pågående arbete för att attrahera rätt kandidater. Det innebär att ni som företag i flera steg och genom olika metoder riktar budskap om er som arbetsgivare mot er specifika målgrupp.  

Målet är att i stället för att jaga kandidater se till att skapa en så positiv bild av arbetslivet hos er att kandidaterna själva ser fördelarna och vill arbeta i er verksamhet. Genom att aktivt arbeta med att nå ut till er specifika målgrupp bygger ni en stark relation och är top-of-mind för de som går i tankarna att byta jobb.   

Hitta, attrahera och engagera rätt kandidater

För att kunna ta fram innehåll som är intressant för de kandidater ni vill nå hjälper vi er att fastställa vilka som ingår i er målgrupp. Sedan gör vi en grundlig målgruppsanalys för att ta reda på var och hur vi kan nå ut på bästa sätt. Förarbetet är det viktigaste för att lyckas med sitt employer branding arbete. Vet man inte hur man ska nå målgruppen är det lätt att man satsar fel. 

När förarbetet är klart hjälper vi er att plocka fram material och nå ut till er målgrupp på bästa sätt. Här krävs även struktur och administration för att göra de insatser och uppföljningar som krävs för önskat utfall. Detta hjälper vi er med!

Läs mer om oss

Kontakta oss

Vill ni veta mer om Employer Branding? Fyll i formuläret.

Ditt namn(Obligatoriskt)