Teknikrekrytering i Stockholm

Maximera era chanser att lyckas med er nästa teknikrekrytering med hjälp av experter på Intenso.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Hitta specialister inom teknik i Stockholm

Tillsammans med våra specialiserade rekryteringskonsulter ser vi till att lyckas med er nästa teknikrekrytering i Stockholm. När man rekryterar en teknisk specialist är det viktigt att känna sin målgrupp och veta vad denna efterfrågar. Då många företag är ute efter samma kandidater krävs det att ert erbjudande matchar vad dagens kandidater värdesätter för att ni ska lyckas attrahera er nästa medarbetare. Att teknikbranschen ständigt utvecklas ställer krav på personen som genomför en teknikrekrytering att vara påläst och insatt i branschen, med god förståelse för både marknaden och kandidaten.

Vi vet vad teknikspecialister efterfrågar

Vi vet vad tekniska specialister värdesätter i sitt arbetsliv och hur man förmedlar detta till dem på bästa sätt. Varje dag jobbar våra rekryteringskonsulter för att attrahera den kompetens som våra kunder efterfrågar. Som rekryteringsföretag inom teknik är det av stor vikt att vi känner och förstår den målgrupp vi ska bearbeta.

image

Noggrann kravprofil

En teknikrekrytering hos oss startar alltid med uppsättning av en noggrann kravprofil för att vi ska få en inblick och förståelse för ert företag, era utmaningar och behov. Vi ser över ert erbjudande och sammanställer ett material i syfte att attrahera rätt kandidater. Parallellt det material som tagits fram söker vi aktivt efter matchande kandidater både inom och utanför eget nätverk.

image

Breda kontaktvägar

Vi tror på att jobba brett för att öka chanserna att hitta er nästa tekniska specialist. Genom att kombinera search med annonsering på utvalda plattformar vänder vi oss till både passiva och aktiva kandidater, där vi ser till att ni syns och attraherar rätt målgrupp.

Läs mer om search

Transparent process

På Intenso brinner vi för digitalisering och teknik. För att kunna ha full kontroll har vi valt att utveckla våra egna system som stöd i rekryteringsprocesser. Genom hela processen kan ni välja att följa arbetet i vårt rekryteringsverktyg där samtliga kandidater samlas. När alla intervjuer är gjorda genomför vi referenser, kontroller och tester på utvalda slutkandidater, innan ni tar beslut om vem ni vill erbjuda anställning. 

image

Att bygga relation med målgruppen

Vi alltid jobbar med ett stort engagemang, där vi inte bara förlitar oss på de vanligaste kontaktvägarna. Utan även aktivt för att bygga relation med de kandidater vi kommer i kontakt med. Vi tillför ett värde i samarbetet med er som kund och hur vi tillsammans ur ett långsiktigt perspektiv lyckas med att attrahera kompetens. Det finns många mervärden i samarbetet med oss.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden