Rekrytering ingenjör

Tack vare lång erfarenhet är vi på Intenso experter på rekrytering av ingenjörer med rätt kompetens för våra kunder.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
image

Rekrytering av ingenjör

När ni ska rekrytera en ingenjör är det viktigt att tillsammans med oss på Intenso arbeta fram en tydlig behovsanalys och en noggrann kravprofil. Det finns många typer av ingenjörer med olika utbildningsnivå i varierande branscher. 

Vissa ingenjörsområden öppnar upp för en bredare möjlighet att titta på olika typer av bakgrunder medan andra områden kräver en mycket mer precis erfarenhet och kompetens. Det är därför viktigt för oss att tillsammans med er utforma en så bra kravprofil som möjligt och sätta de krav som krävs.

Hitta rätt ingenjör för ert företag

För att hitta den ingenjör som passar er allra bäst behöver man förstå ingenjörens inriktning och ert behov. Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag identifiera rekryteringsbehov och hitta en rekryteringslösning som är anpassad efter en bestämd målgrupp, något som resulterar i att rätt kandidat hamnar på rätt företag.

Rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess har utvecklats genom åren för att på bästa sätt alltid kunna identifiera målgrupper och attrahera rätt kompetens. När ni anlitar oss för rekrytering av ingenjör är första steget alltid att upprätta en genomarbetad behovsanalys och kravprofil. Efter detta hjälper vi er att formulera rollen med fokus på det som är viktigt för målgruppen. 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering och utmärker oss i hur vi hittar våra kandidater. Vi har också en gedigen kunskap och erfarenhet i vad vi kan tillföra i en framgångsrik kravprofil för att pricka rätt målgrupp och matcha rätt kandidater samt tillgången till vårt stora kandidatnätverk.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)