Platsannonsering

Dags att rekrytera en ny kollega? Gör det enkelt med hjälp av platsannonsering och vårt rekryteringskoncept, Gör-Det-Själv (GDS).

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)

Platsannonsera med Intenso

Med vårt GDS-koncept får ni hjälp med platsannonsering och tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater inom engineering, tech och IT samt vårt rekryteringsverktyg Masterhelp. 

Vi skapar en platsannons anpassad för er målgrupp och där ert företag presenteras på bästa sätt. 

Vi säkerställer att er annons går ut i rätt kanaler och till det mest förmånligaste priset.

Er annons matchas mot vårt nätverk med över 10.000 kandidater med kunskap och intresse inom teknik.

Vårt rekryteringsverktyg Masterhelp är GDPR-säkrat och underlättar ert administrativa arbete.

Ni får tillgång till rådgivning och support genom hela rekryteringsprocessen.

Gör-Det-Själv rekrytering

Ska ni rekrytera på egen hand och söker efter ett rekryteringsverktyg som är enkelt att använda och som frigör mer tid till annat? Låt då vårt rekryteringskoncept GDS bli er nästa investering. I detta paket får ni hjälp av våra specialister med att utforma en tilltalande och välutformad platsannons och därefter ser vi till att den kommer ut på rätt plattformar.

Resten av processen sköter ni själva genom vårt lättnavigerade rekryteringsverktyg Masterhelp och ni får därmed full kontroll på er pågående rekrytering. Verktyget ger er en tydlig översikt av alla ansökningar, förenklar urvalsarbetet av kandidater samt möjliggör en smidig kommunikation med de kandidater som sökt jobbet. I detta koncept ingår även utskick av matchmail till vårt nätverk samt publicering av platsannonsen på de sajter som ingår i ert valda paket.   

image

Annonskanaler

Olika befattningar kräver olika annonskanaler. Våra specialister ger er gärna råd om vilka kanaler som passar just ert företag bäst. Rätt val av annonskanal är effektivt! Därför arbetar vi ständigt med att utvärdera, testa och förhandla med de aktörer som vi anser är bäst på platsannonsering. Tack våra upphandlade priser kan vi erbjuda våra platsannonspaket till ett mycket mer förmånligt pris än om ni skulle köpa varje enskild sajt var för sig.

image

Annonslayout

Utöver annonskanaler finjusterar och kvalitetssäkrar vi alltid ert annonsutkast, där vi ser till att er platsannons har en tilltalande layout och anpassas för alla enheter. Vi rekommenderar att ni skapar en personlig landningssida med tillhörande intervjuer eller uttalanden från era anställda samt använder eget bild- och videomaterial för att skapa rätt känsla och ett personligt intryck av företaget.  

Rekryteringsmöjligheter

Vi erbjuder alltid möjligheten till professionell hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett när behovet uppstår kan ni få mer hjälp av våra duktiga rekryteringskonsulter.

Vill ni veta mer om vilka möjligheter vi erbjuder eller har ni frågor om platsannonsering och GDS?

Kontakta oss

Söker ni andra befattningar?

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen och tillsammans är vi en rikstäckande helhetsleverantör inom rekrytering. Söker ni andra befattningar är ni välkomna att kontakta våra systerföretag.

Kontakta oss

Är ni i behov av rekrytering eller har andra frågor? Fyll i formuläret.