Rekrytera själv

Vill ni rekrytera på egen hand? Med hjälp av vårt rekryteringskoncept Gör-Det-Själv (GDS) får ni hjälp med platsannonsering och tillgång till vårt rekryteringsverktyg.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Rekrytera själv med hjälp av oss

Med vårt GDS-koncept får ni hjälp med platsannonsering och tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater inom engineering, tech och IT samt vårt rekryteringsverktyg Masterhelp. 

Platsannonsen optimeras i syfte att nå maximal exponering i sökmotorer och anpassas för att attrahera rätt målgrupp. 

Vi säkerställer att platsannonsen går ut i rätt kanaler, vid rätt tidpunkt till det mest förmånliga priset.

Platsannonsen matchas mot vårt nätverk med över 10.000 kandidater med kunskap och intresse inom teknik.

Vårt rekryteringsverktyg Masterhelp är GDPR-säkrat och underlättar ert administrativa arbete.

Tillgång till rådgivning och support genom hela processen.

Möjlighet att växla upp till någon av våra mer konsultativa rekryteringstjänster vid behov.

Gör-Det-Själv rekrytering

Ska ni rekrytera på egen hand och söker efter ett rekryteringsverktyg som är enkelt att använda och som frigör mer tid till annat? Låt då vårt rekryteringskoncept GDS bli er nästa investering.

I detta koncept får ni tillgång till vårt lättnavigerade rekryteringsverktyg Masterhelp och hjälp av våra specialister att utforma en tilltalande och välutformad platsannons. Därefter ser vi till att den publiceras vid rätt tid på de sajter som ingår i ert valda paket och skickar sedan ut matchmail i vårt nätverk.

Resten av processen sköter ni själva i Masterhelp där ni får full kontroll över pågående rekryteringar. Verktyget ger en tydlig översikt av alla ansökningar, förenklar urvalsarbetet av kandidater och möjliggör en smidig kommunikation med de kandidater som sökt jobbet.   

Några av våra GDS-kunder

image

Annonskanaler

Olika befattningar kräver olika annonskanaler. Våra specialister ger er gärna råd om vilka kanaler som passar just er tjänst bäst. Rätt val av annonskanal är effektivt! Därför arbetar vi ständigt med att utvärdera, testa och förhandla med de aktörer som vi anser är bäst på marknaden. Tack våra upphandlade priser kan vi erbjuda våra platsannonspaket till ett mycket mer förmånligt pris än om ni skulle köpa varje sajt separat.

image

Annonslayout

Utöver annonskanaler finjusterar och kvalitetssäkrar vi alltid ert annonsutkast, där vi ser till att er platsannons har en tilltalande layout och anpassas för alla enheter. Vi rekommenderar att ni skapar en personlig landningssida med tillhörande intervjuer eller uttalanden från era anställda samt använder eget bild- och videomaterial för att skapa rätt känsla och ett personligt intryck av företaget.  

Annonspaket

Vi har avtal med mängder av annonskanaler och erbjuder skräddarsydda lösningar för att matcha era behov. Nedan visas några av våra mest populära annonseringslösningar. Välkommen att kontakta oss för mer info om hur vi kan hjälpa just er.

Standardpaketet

18 000kr

Teknikpaketet

22 000kr

Sociala medier

fr. 6 900kr

Rekryteringsmöjligheter

Vi erbjuder alltid möjligheten till professionell hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett när behovet uppstår kan ni få mer hjälp av våra duktiga rekryteringskonsulter.

Vill ni veta mer om vilka möjligheter vi erbjuder eller har ni frågor om platsannonsering och GDS?

Kontakta oss

Söker ni andra befattningar?

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen och tillsammans är vi en rikstäckande helhetsleverantör inom rekrytering. Söker ni andra befattningar är ni välkomna att kontakta våra systerföretag.

Intenso Interim Management

Har du några frågor?

Annika WedbergKey Account ManagerGöteborg

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden