Rekrytering projektledare

På Intenso är vi specialiserade på att rekrytera projektledare inom engineering, tech och IT.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
image

Rekrytering av projektledare

På Intenso har vi rekryterat många projektledare genom åren. Projektledning inom teknik och IT ställer krav på en hög specialistkompetens inom det specifika området. Det krävs att projektledaren har erfarenhet av att leda andra och har egenskaper där man ser både helhet men också detaljnivå. En projektledares arbetsuppgifter handlar alltid om planering, koordinering och genomförande av projekt samt att säkerställa att projekten levereras i tid och håller en satt budget.

Hitta rätt projektledare för ert företag

När vi hjälper er att hitta er nästa projektledare vill vi säkerställa vilken typ av projektledare just ert företag behöver. Därför genomför vi alltid en gedigen kravprofil tillsammans med er. Kravprofilen tar fram vilka erfarenheter, egenskaper och personlighet som efterfrågas i rollen och vi får även en tydlig bild och känsla av er verksamhet. En av de viktigaste delarna i kravprofilsarbetet är att reda ut om projektledaren kräver branscherfarenhet och teknisk kompetens.

Rekryteringsprocess

För att rekrytera rätt projektledare till just ert företag publicerar vi en attraktiv platsannons anpassad till marknadens mest använda kanaler för platsannonsering. Vi söker också igenom vårt redan breda kandidatnätverk och i de fall det behövs, genomför vi ett aktivt searcharbete.

När vi searchar efter en projektledare inom teknik eller IT skannar vi kandidatmarknaden med fokus på att tilltala den specifika målgruppen. Vi kartlägger utvalda nätverk, forum och digitala plattformar. Vi ser även över näringslivet, relevanta branscher och den region som är tilltänkt placeringsort. När vi hittat en möjlig kandidat tar vi kontakt med personen på ett diskret och professionellt sätt.

Läs mer om search

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden