Rekrytering IT-chef

Med lång erfarenhet inom rekrytering av IT-chefer vet vi vilken spetskompetens och ledarskap som framtidens IT-chefer ska ha.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Framtidens IT-chefer är eftertraktade

Att rekrytera en IT-chef med rätt kompetens och ledaregenskaper i dagens digitaliserade samhälle är inte det lättaste. Det är stor brist på specialistkunskap inom IT-branschen, vilket gör kandidatmarknaden mycket smal. Det krävs därför mycket tid, kunskap och nätverkande när man ska rekrytera på chefs- och specialistnivå.

image

Rekrytering av IT-chef

Vi har alltid haft ett fokus på att rekrytera specialister och ledare inom teknik och IT och vi har idag flera seniora rekryteringskonsulter som känner arbetsmarknaden mycket väl. När ni som företag ska rekrytera en IT-chef tillsammans med oss får ni därför under hela processen en IT-specialist med gedigen arbetslivserfarenhet från branschen, som är expert på marknaden.

Search

Att rekrytera ert företags nästa IT-chef på det mer traditionella viset är svårt. Det behövs idag andra metoder eller komplement i rekryteringsprocessen för att hitta rätt kandidat. På Intenso kompletterar vi våra processer med search, en metod där våra rekryteringskonsulter letar upp och attraherar potentiella kandidater med rätt teknisk och personlig profil.

Rätt IT-chef med vår rekryteringsprocess

För att hitta rätt IT-chef är det viktigt att ni som rekryterande företag har möjlighet att erbjuda rätt förmånsnivåer. Vi börjar en rekryteringsprocess med att analysera företagets rekryteringsbehov samt utvärdera möjligheten att attrahera den aktuella specialistkompetensen sett till marknadens tillgång på matchande IT-kandidater. 

Vid rekrytering av IT-chefer hanterar våra seniora rekryteringskonsulter processen. Genom gedigen erfarenhet från rekrytering inom IT-branschen har vi fått djupa insikter om hur kandidatmarknaden ser ut och fungerar. Därför vet vi vad som är viktigt för att attrahera IT-chefer samt hur vi bäst genomför rekryteringsprocesser för att kvalitetssäkra kandidaterna och nå bästa möjliga resultat.

Läs om IT-rekrytering

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden