Rekrytering inom tillverkande industri

Industri 4.0, AI, automatisering, digitalisering, robotteknik och den gröna omställningen. Står du och din organisation också inför stora förändringar och utmaningar? 


Rekrytera specialister inom tillverkande industri

Val av rekryteringspartner spelar en avgörande roll för att säkra din organisations framgång. Det är där vi kommer in. Vi hjälper er att identifiera och attrahera tekniska specialister med branschspecifik kompetens och erfarenhet. Vi har förståelse för de unika krav och tekniska nyanser som finns inom branschen och har ett nära samarbete med er som uppdragsgivare för att säkerställa att vi matchar rätt kandidater till era specifika behov.

Boka möte
image

Vill du boka ett möte?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Ditt namn(Obligatoriskt)

Några av våra kunder

image

Vårt nätverk

Vi är ett nischat searchbolag inom engineering, tech och IT som brinner för att hitta rätt kandidater. Tack vare vårt stora kandidatnätverk har vi god förståelse för målgrupper och vad kandidaterna värdesätter karriärmässigt. Denna kunskap är en stor del av vår framgångssaga när det kommer till att kunna förmedla rätt budskap till målgruppen. En kunskap som ökar varje dag. Vi utvecklar ständigt våra tillvägagångssätt och rutiner för att fortsätta hitta rätt kandidater till våra uppdragsgivare.


Antal tekniska specialister med erfarenhet från tillverkande industri i nätverket

2659

Tillsammans hittar vi er nästa tekniska specialist

Vi börjar alla våra processer med ett noggrant förarbete. På så sätt försäkrar vi oss om att vi har förståelse för era behov och utmaningar. Utöver att arbeta med traditionell kompetensbaserad rekrytering kan vi agera bollplank när det kommer till hur kravprofilen bör se ut för att tilltala önskad målgrupp.

Vår rekryteringsprocess är specifikt utvecklad för att öka chansen att nå rätt målgrupp och kunna attrahera kandidaterna som besitter den kompetens ni söker. Detta i kombination med vårt starka kandidatnätverk gör att vi lyckas gång efter gång.

Kontakta oss
image

Specialister inom engineering, tech och IT

Vi har över 20 års erfarenhet av rekrytering och är specialister på att hitta rätt kandidater inom engineering, tech och IT. Att attrahera önskad kompetens inom dessa områden är både ett svårt och tidskrävande arbete som ställer höga krav på kunskap, engagemang och struktur. Samtliga är egenskaper vi besitter.

image

Vill du boka ett möte?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Ditt namn(Obligatoriskt)