Rekrytera inom GreenTech

Ta hjälp av oss när ni ska rekrytera inom GreenTech! Vi kopplar samman företag med experter inom områden som solenergi, vindkraft, vätgas, cirkulär ekonomi och avancerad materialteknik så att ni kan nå gröna vision.


Rekrytera specialister inom GreenTech

Vi hjälper er att säkerställa er organisations framgång genom att hitta de bästa tekniska specialisterna som kan hjälpa er på resan mot en hållbar framtid. Eftersom vi känner till GreenTech-branschen mycket väl och har daglig kontakt med kandidater vet vi vad de söker hos en arbetsgivare. För att säkerställa en lyckad rekryteringsprocess arbetar vi med tät dialog och nära samarbete med er som uppdragsgivare. På så sätt kan vi hitta den perfekta kandidaten till er organisation.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)

Några av våra kunder inom GreenTech

image

Vårt nätverk

Vi är specialiserade på search inom engineering, tech och IT och jobbar alltid med målet att hitta de bäst lämpade kandidaterna till er organisation. Vi har en mycket tydlig bild av vad målgruppen värdesätter i sitt arbetsliv, mycket tack vare vårt stora kandidatnätverk. Denna insikt är en stor anledning till att vi är framgångsrika när det kommer till att attrahera rätt kandidater till rätt tjänster. För att inte fastna i gamla mönster utvärderar vi ständigt våra rutiner och utvecklar våra arbetssätt vid behov. Detta gör vi för att fortsatt vara i framkant när det kommer till att hitta de bästa kandidaterna.


Antal kandidater i nätverket med erfarenhet från GreenTech
4978

Tillsammans hittar vi er nästa tekniska specialist

En rekryteringsprocess med oss börjar alltid med en noggrann behovsanalys för att få förståelse för era behov och utmaningar. Ihop med kravprofilen säkerställer denna analys att vi lägger tid på att leta efter rätt kandidater. Vi agerar även gärna bollplank för hur kravprofilen bör se ut för att tilltala målgruppen ni söker.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Vår rekryteringsprocess är speciellt utformad för att nå rätt målgrupp och lyckas attrahera intressanta kandidater. I kombination med vårt starka kandidatnätverk resulterar detta i att vi lyckas även med de tuffaste uppdragen.

Lediga tjänster inom GreenTech

image

Specialister inom engineering, tech och IT

Med över 20 års erfarenhet av rekrytering är vi specialister på att söka upp och attrahera rätt kandidater inom engineering, tech och IT. Tack vare denna erfarenhet känner vi till de utmaningar som finns när det kommer till att få kandidater med önskad kompetens intresserade. Därför ställs höga krav på vår kunskap, struktur och inte minst vårt engagemang. Som tur är lever vi upp till dessa krav och fortsätter att framgångsrikt matcha rätt kandidat till rätt företag.

Vid rekryteringar som kombinerar teknisk kompetens och försäljning har vi ett mycket nära samarbete med vårt systerbolag Säljpoolen som är specialiserade på rekrytering inom försäljning.

image

Vill du boka ett möte?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Ditt namn(Obligatoriskt)