Landningssida

Utmärk er i djungeln av lediga tjänster och stärk ert Employer Brand med en landningssida.

Attrahera och inspirera

Vi utvärderar och utvecklar ständigt vårt sätt att optimera platsannonser för att vara säkra på att det vi publicerar håller kvalitet. Våra insikter baseras på en mix av egna insikter, undersökningar och extern information, och dessa har tillsammans visat oss vikten av att presentera personliga och inspirerande annonser för att få önskvärt resultat. Genom att kombinera text med video, bilder och leende människor i organisationen ser vi till att kandidaten direkt får en positiv bild av er som arbetsgivare.

image

Ge en djupare inblick

En landningssida anpassas efter ert företags grafiska profil och svar från blivande chef samlas in. Här får de beskriva hur de är som ledare, vad som är det bästa med bolaget eller kanske vad som är den största utmaningen med tjänsten.

Ett bra komplement kan vara att även fronta en eller flera framtida kollegor. Vad gjorde att de en gång i tiden valde att arbeta på företaget och hur ser samarbetet ut mellan olika delar av företaget? Här ges en djupare inblick i företaget för att få kandidaterna mer intresserade av tjänsten. 

Exempel