77 rekryteringar till Autocom i Trollhättan

x

image

Samarbeten skapar möjligheter

Maria Blidberg, HR-manager, Autocom

Skräddarsytt rekryteringskoncept

Rekryteringskonceptet innehöll bland annat en marknadsföringskampanj i regionen, för att sätta Autocoms utvecklingsavdelning på kartan, genom att marknadsföra sig mot deras målgrupp på olika sätt. Det skapades bland annat anpassade karriärssidor som kampanjerna kunde riktas mot och det inledes ett gediget kartläggningsarbete för att identifiera alla potentiella kandidater i regionen. Därefter fick våra erfarna rekryteringskonsulter kontakta dessa på alla tänkbara vis för att berätta mer om Autocom och vilka möjligheter och resa de stod inför. Med hjälp av vår marknadsavdelning gjordes även olika annonseringskoncept som riktades mot både passiva och aktiva kandidater, annonserna var skräddarsydda för respektive målgrupp och roll som skulle tillsättas.

”En av de största fördelarna att jobba med Intenso är att de jobbar med Search ihop med annonsering. Detta ger oss en bra synlighet, både för de som är jobbsökande men även för de som redan har jobb och som inte är aktivt sökande. Genom detta koncept får vi fler kvalificerade kandidater och fler lyckade rekryteringar”.
– Maria Blidberg

”På Autocom är vi beroende av centrala beslut vid rekrytering av vissa tjänster. Då är det skönt att ha en samarbetspartner som är tålmodiga och tar hänsyn till våra stundtals svängiga behov av rekrytering”

Maria Blidberg, HR-manager, Autocom

Resultatet blev 77 rekryteringar

Med ett mycket gott resultat lyckades Autocom nå sina tillväxtmål under 2019, dessutom till en lägre kostnad än genomsnittet för en rekrytering. Uppdraget kunde uppnås då vi på Intenso arbetade på bred front, med allt från marknadsföring, exponering och strukturerad search under hela det året. Sedan starten 2019 har vi nu genomfört 77 lyckade rekryteringar för Autocom, där vi som rekryteringspartner har haft som mål att Autocom ska lyckas med att nå sina tillväxtmål.

”Vi valde Intenso som partner då de är specialister inom IT & teknik, med stort nätverk av kandidater och nischade inom search”

Maria Blidberg, HR-manager, Autocom

Några av våra kunder

Kontakta oss med dina frågor!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan gällande ditt ärende.

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden