Har du en vilja att våga mer, ta initiativ och föreslå nya lösningar?

Välkommen till KTC!
Vi gör det tillsammans - med mod, flexibilitet och kvalité 

www.ktc.se

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering.
Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga 
livskvalité. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning. Tillsammans med våra
kunder och partners är vi inte bara med och driver omställningen till miljövänlig energiproduktion - vi vet också att 
den är lönsam.

JOBBA HOS OSS
 

Vill du vet mer om KTC?

Klicka HÄR

Magnus Åkerskog om VÅR VISION

AKTUELLT HOS KTC

KTCs nya affärsenhet Cloud Service har under hösten inlett två omfattande digitaliseringsprojekt tillsammans med bostadsbolaget Willhem.
 

LÄS MER

 

Nu samlar vi all vår kompetens inom digitala fastighetstjänster till en dedikerad avdelning i bolaget, för att ännu tydligare stärka vårt erbjudande till våra kunder.

LÄS MER

 

KUNDCASE

HIGAB

Genom en rad smarta lösningar skapar KTC förutsättningar för ökad komfort, både för Higabs medarbetare och deras hyresgäster. För Higabs tekniker innebär KTC's cloudtjänster att de kan övervaka och styra fastigheter direkt från sina kontor, istället för att vara ute i ett bullrigt fläktrum och slipper därmed onödiga resor. 

 

 

TORNET

Tornet vill dra nytta av den senaste tekniken för att minimera sin miljöpåverkan och satsade därför tidigt på att digitalisera alla sina fastigheter.

KTC fungerar som aktiv energipartner åt Tornet och har bland annat tagit fram lösningar för hur solenergi kan integreras och användas på ett hållbart och effektivt vis. Tornets fastigheter kan till och med producera elektricitet som de sedan kan sälja tillbaka till sina hyresgäster. KTC har även infört varmvattenmätning, så varje kund betalar sitt eget vatten och kan styra hur mycket de vill förbruka.