Teknikpaketet med sociala medier

För att maximera chansen att lyckas även med de allra tuffaste tjänsterna är det viktigt att synas på rätt plattformar, både för aktiva och passiva kandidater.

image

Intenso Teknikrekrytering

På vår egen sajt exponeras tjänsten för ingenjörer och tekniska specialister inom många olika branscher. Alla tjänster som publiceras via oss matchas även mot vårt nätverk och når relevanta kandidater genom ett mailutskick.

Vi delar nätverk med vårt systerbolag Säljpoolen, vilket innebär att du vid tekniska säljtjänster även får ta del av ett av Sveriges största nätverk inom försäljning.

image

Ingenjörsjobb

Ingenjörsjobb, som lanserades 2006, jobbar för att hjälpa ingenjörer att hitta sina drömjobb. När du väljer att annonsera genom vårt teknikpaket exponeras din annons mot relevanta kandidater på ingenjörsjobb.se. Annonsen blir också synlig på deras systersajt Female Engineer Network.

image

Female Engineer Network

När din annons publiceras på Ingenjörsjobb kommer den också exponeras mot FENs besökare. FEN (Female Engineer Network) är en organisation som jobbar för att stärka de som identifierar sig som kvinnor inom teknikbranschen samt öka jämställdhet och mångfald i näringslivet.

image

LinkedIn jobslot

När du köper en jobslot på LinkedIn via oss sponsras din annons i två veckor. Under dessa veckor exponeras tjänsten till målgruppens passiva kandidater genom olika typer av jobbrekommendationer. Detta innefattar personliga mailutskick samt exponering i användarnas LinkedIn-flöden samt push-notiser. Platsannonsen är också synlig för aktiva kandidater när de söker jobb på LinkedIn. När dessa två veckor är över kommer platsannonsen fortsatt synas under fliken ”Jobb” på er företagssida.  

Två veckor Linkedin jobslot ingår i våra paket. Tillägg: 2 500kr/två veckor 

image

CareerBuilder

CareerBuilder har över 25 års erfarenhet av att arbeta digitaliserat med att attrahera arbetssökande till lediga tjänster. Med hjälp av en relevansbaserad sökmotor och unika rekommendationer exponeras kandidater för ett stort antal relevanta platsannonser. Vårt långa samarbete med CareerbBuilder gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder effektiva och prisvärda lösningar. Väljer ni att samarbeta med oss, får ni 60 dagars publiceringstid istället för ordinarie 30 dagar.

CareerBuilder ingår i våra annonspaket.

image

Blocket Jobb

Blocket Jobb är en av Sveriges största samlingsplatser för platsannonser. Vårt samarbete sträcker sig så långt tillbaka som till innan Jobb24 blev Blocket Jobb, och har under åren utvecklat vårt samarbete för att kunna erbjuda våra kunder anpassade lösningar till ett reducerat pris.

I våra annonspaket ingår Blockets basprodukt, som innebär att platsannonsen exponeras på blocketjobb.se och deras systersajt jobbsafari.se. Nedan kan du läsa om deras tilläggsprodukter.

Blocket Jobbs tilläggsprodukter
image

WeSelect

Genom målstyrd annonsering i sociala medier exponeras er tjänst för potentiella kandidater som inte aktivt söker jobb, vilket ökar kännedomen om ert varumärke och leder till fler och bättre ansökningar. Med träffsäkra data använder vår samarbetspartner WeSelect smart teknik för att nå rätt kandidater.

WeSelects tilläggsprodukter