Nätverk

Oavsett om ni sköter rekryteringen på egen hand eller om ni tar hjälp av oss med hela processen garanterar vi jobbmatchning till kandidater i vårt omfattande nätverk inom engineering, tech och IT.

Jobbmatchning i vårt nätverk

I vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp har vi bygg upp ett stort nätverk inom engineering, tech och IT. Detta ger oss en unik möjlighet att nå kvalitativa kandidater med efterfrågad kompetens genom en jobbmatchning anpassad efter ert behov. I jobbmatchningen kan vi till exempel filtrera på vilka branscher kandidaterna är intresserad av, vad de har för erfarenhet och vilken typ av tjänst de kan passa för.

Aktiva och passiva kandidater

Genom jobbmatchning når ni både aktiva och passiva kandidater på ett mycket effektivt sätt. Passiva kandidater är de kandidater som inte aktivt letar efter ett nytt jobb, men som är öppna för att byta om rätt möjlighet dyker upp vid rätt tidpunkt. Tack vare att vi genom jobbmatchning får visa upp våra annonser direkt i målgruppens mail ökar vi chansen att rätt kandidater hinner söka tjänsten innan det är för sent.

All information samlad

När vi använder oss av jobbmatchning hamnar hela annonsen i kandidatens mail. Att de får hela annonsen, och inte bara ett utdrag, innebär att de får all information och kontaktuppgifterutan att behöva lämna sin mail. Detta gör att kandidaterna enkelt kan få svar på de frågor de behöver svar på för att gå vidare till att söka tjänsten, vilket självklart också görs direkt via en länk i mailet.