Lilla paketet

För att hitta rätt teknisk kompetens är det viktigt att synas på rätt ställen. Baserat på statistik från tekniska befattningar har vi har satt ihop ett teknikpaket som hjälper oss att hitta er nästa kollega.

image

Intenso Teknikrekrytering

På vår egen sajt exponeras tjänsten för ingenjörer och tekniska specialister inom många olika branscher. Alla tjänster som publiceras via oss matchas även mot vårt nätverk och når relevanta kandidater genom ett mailutskick.

Vi delar nätverk med vårt systerbolag Säljpoolen, vilket innebär att du vid tekniska säljtjänster även får ta del av ett av Sveriges största nätverk inom försäljning.

image

CareerBuilder

CareerBuilder har över 25 års erfarenhet av att arbeta digitaliserat med att attrahera arbetssökande till lediga tjänster. Med hjälp av en relevansbaserad sökmotor och unika rekommendationer exponeras kandidater för ett stort antal relevanta platsannonser. Vårt långa samarbete med CareerbBuilder gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder effektiva och prisvärda lösningar. Väljer ni att samarbeta med oss, får ni 60 dagars publiceringstid istället för ordinarie 30 dagar.

CareerBuilder ingår i våra annonspaket.

image

Blocket Jobb

Blocket Jobb är en av Sveriges största samlingsplatser för platsannonser. Vårt samarbete sträcker sig så långt tillbaka som till innan Jobb24 blev Blocket Jobb, och har under åren utvecklat vårt samarbete för att kunna erbjuda våra kunder anpassade lösningar till ett reducerat pris.

I våra annonspaket ingår Blockets basprodukt, som innebär att platsannonsen exponeras på blocketjobb.se och deras systersajt jobbsafari.se. Nedan kan du läsa om deras tilläggsprodukter.

Blocket Jobbs tilläggsprodukter