Gör-Det-Själv-rekrytering

Det har aldrig varit enklare att rekrytera själv! Vi tagit fram detta koncept som innebär att du får platsannonsering och rekryteringsverktyget Masterhelp i ett och samma paket.

Vi har förhandlat platsannonsering med de som vi anser är de bästa jobbsajterna och satt ihop effektiva och kostnadsbesparande annonspaket som passar alla typer av befattningar. Dessutom tar vi hand om allt det vanligtvis så tidsödande jobbet med att göra matchmail, webbanpassa annonsen och publicera jobbet på alla sajter i det paket du valt. Det blir med andra ord både billigare och lättare att låta oss göra jobbet. Behöver du hjälp med layout? Be vår duktiga annonsavdelning om hjälp.

Alla våra annonser är mobilanpassade och går att söka direkt i mobil/läsplatta så att du inte tappar viktiga ansökningar på grund av tekniken. Smarta direktkopplingar från annonsen gör det lätt att dela den i sociala medier.

Med vårt superenkla rekryteringsverktyg får du ett snabbt och enkelt sätt att göra urval. Det är lätt att kommunicera med alla kandidater som sökt jobbet. Du får bra översikt och kvalitetssäkrar rekryteringen. Masterhelp brukar effektivisera administrationen runt 75% allt för att du ska kunna fokusera på att hitta din nästa kollega istället.

Skulle du under tiden vilja ha professionell rekryteringshjälp med hela, eller delar av rekryteringen kan du när som helst koppla in en av våra kompetenta rekryteringskonsulter.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om vår ​Gör-Det-Själv-rekrytering? Hör av dig.

Mattias Lyckberg
Rekrykteringskonsult/VD

Göteborg
Direkt: 031-7045172
Mobil: 0733-336080
mattias.lyckberg@intenso.se
LinkedIn

Nicole Diener
Rekryteringskonsult/Regionchef

Göteborg
Direkt: 031-7045177
Mobil: 0735-258686
nicole.diener@intenso.se
LinkedIn