Vad tycker kunderna om Intenso Teknikrekrytering?

På den här sidan har vi samlat några uttalanden från kunder som anlitat oss. Vi hoppas det kan ge dig en liten bild av vår verksamhet.  

"Apply Emtunga är ett projektorienterat engineeringbolag och vi rekryterar intensivt i vissa perioder. Masterhelp gör det möjligt för oss att hantera flera processer samtidigt och att ha en god ordning på rekryteringsprocesserna. Förutom att det är lättare att internt hantera rekryteringarna så säkerställer verktyget professionell återkoppling till kandidaterna och skyddar därför vårt varumärke.

Samarbetet med Intenso ger oss även fördelen att få stöd och avlastning i utformning och publicering av annonser, därmed är dessa bättre anpassade för att få en god träffsäkerhet på nätet och fånga de sökande som vi behöver. Via Masterhelp får vi även tillgång till matchning av kandidater samt platsannonser till de ledande jobbsajterna med fördelaktiga priser. Vi uppskattar också den tillgänglighet och höga servicegrad som personalen på Intenso ger oss. Vi är kort sagt mycket nöjda!"

Anna Valentin
HR-Chef, Apply Emtunga

"Vi har jobbat i ett nära samarbete med Intenso under lång tid. Intenso bygger sin verksamhet på ett nära samarbete med kunderna, vilket passar vår företagskultur mycket bra. De har under åren kontinuerligt levererat bra kandidater som lett till många lyckade rekryteringar för oss. Jag kan varmt rekommendera Intenso som partner inom rekrytering."
 
Torbjörn Spetz
Divisionschef Infrastruktur, COWI AB

"Consat är ett bolag som växer, därför är vår rekryteringsprocess oerhört viktig. Intenso
och deras hjälpmedel för rekrytering, Masterhelp, har gett oss en förbättrad och mer effektiv rekrytering kombinerat med att vi kan upprätthålla en hög professionalism mot de sökande.
Funktionerna i Masterhelp ger oss en samlad bild över ansökningarna samt förenklar kommunikationen och planeringen såväl internt Consat som gentemot de sökande. I vår strävan att alltid utvecklas och bli än bättre uppskattar vi verkligen Intensos proaktiva och serviceinriktade inställning."

Patrick Nilsson 
Teknikområdeschef, Consat Telematics

"Det som är Intensos styrka är snabbheten, flexibiliteten i att anpassa efter vad jag behöver, och att man alltid får ett trevligt bemötande! Jag har snabbt hittat bra kandidater till i stort sett alla rekryteringar via Intenso. Just nu har jag också utökat tjänsterna då jag behöver stöd i större delen av urvalet och bokningar av intervjuer. Jag är supernöjd!"

Åsa Leandersson,
HR Manager Nordic Water Products AB