Om Masterhelp

Masterhelp är vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg.  Det används av oss själva i våra egna rekryteringar, men även av externa kunder.

En del av Masterhelp är ett verktyg för smidig publicering av rekryteringsannonser. Annonserna publiceras på våra egna webbplatser, intenso.se och saljpoolen.se, med över 600.000 besökare per år. Dessutom samarbetar vi med en rad andra webbplatser, både breda jobbsajter och mer nischade webbplatser där vi kan nå ut till mer specifika kompetenser.

Den andra delen av Masterhelp är en avancerad databas som används för matchning och sökning. Här finns över 100.000 registrerade CV:n, men också mer detaljerad information om tusentals kandidater som intervjuats av oss i samband med våra uppdrag. Här kan vi göra egna sökningar för att hitta kandidater som annars är svåra att fånga upp.

Vi hanterar alla våra uppdrag i Masterhelp för att få strukturerade och kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser.

 

När en kandidat registrerar sig i Masterhelp skapas en profil som kan användas till att söka alla de jobb vi har publicerat hos oss. Kandidaten kan också välja att få matchmail, och får då klicka i intresseområden och områden man har erfarenhet från. Därefter skickar vi  tips om jobb som passar in på profilen.

Vill du registrera dig i Masterhelp, och få tips om intressanta tjänster direkt i din e-postlåda? Klicka här - registreringen tar bara tre minuter. 

Är du arbetsgivare, och intresserad av hur Masterhelp kan bli ett stöd i din rekrytering? Läs mer här - eller kontakta oss direkt.