x

Vi är specialister på search och kompetensbaserad rekrytering inom engineering, tech och IT.


Varför ska ni välja oss som rekryteringspartner?

Vi är ett nischat searchbolag inom engineering, tech och IT som brinner för att hitta rätt kandidater. Vi blir som en förlängd arm till våra kunder där feedback och uppdateringar om rekryteringsprocessen ges löpande.

Med många års erfarenhet och en djupgående kunskap om branschen vet vi hur vi på bästa sätt hittar rätt kompetens. Vår kunskap, som ständigt utvecklas med hjälp av statistik och insikter, ger oss en unik förmåga att identifiera och engagera de bästa kandidaterna.

Hur lyckas vi?

Att rekrytera talanger inom engineering, tech och IT är ett hårt och utmanade arbete. Det ställer krav på kännedom om branschen, kunskap om målgruppen, samt en strukturerad arbetsprocess med högt engagemang. Tillsammans med vår kunskap och marknadsavdelning skapar vi ett träffsäkert riktat material som fångar intresse.

Vårt nätverk

Tack vare vårt stora kandidatnätverk har vi god förståelse för målgrupper och vad kandidaterna värdesätter karriärmässigt. Denna kunskap är en stor del av vår framgångssaga när det kommer till att kunna förmedla rätt budskap till målgruppen. En kunskap som ökar varje dag. Vi utvecklar ständigt våra tillvägagångssätt och rutiner för att fortsätta hitta rätt kandidater till våra uppdragsgivare.

Några av våra kunder


Nordic Water Products är verksamt inom vattenrening. Vi har ett skräddarsytt upplägg där de kan välja mellan att sköta rekryteringen på egen hand med hjälp av våra system eller få hjälp med hela eller delar av rekryteringen.

Samarbete sedan

2013

Antal tjänster

129

Exempel på avslutade rekryteringar

Sedan 2013 har vi haft ett regelbundet samarbete med Pipelife Sverige, som resulterat i många lyckade rekyteringar. De använder sig i första hand av vårt Gör-Det-Själv-koncept men har självklart möjlighet att växla upp vid behov.

Samarbete sedan

2013

Antal tjänster

35

Exempel på avslutade rekryteringar


Cassandra ÅkerbladRekryteringskonsult