Ingenjör mekanikutveckling
Göteborg

Nu söker vi dig som vill vara med på vår spännande resa och som brinner för mekanik integrerad med avancerad elektronik.

Du blir en viktig del av ett mindre och snabbväxande företag inom kundanpassade motorstyrsystem för elmotorer. Våra fantastiska medarbetare och den pågående elektrifieringen av produkter gör att vi växer snabbare än någonsin. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden, såsom förnybar energi, fordon, medicinteknik, robotar och annat spännande. 

 

 "Som ledare värderar jag alla i organisationen och vi skapar möjlighet för alla att få utvecklas. På så sätt behåller vi nöjda, motiverade medarbetare som ges förutsättningar att prestera. Min ledarstil är situationsanpassad så alla får den ledning de behöver. Prioritet ett för mig är att skapa motivation och glädje tillsammans med mina team."

Tony Rydebrink, R&D Manager

Läs mer om vad dina blivande kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/unjo

 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team inom produktutveckling där du ansvarar för att integrera och utveckla en fungerande mekanisk konstruktion. Varje projekt stöttas av en projektledare som du och några medarbetare arbetar tätt tillsammans med i huvudsakliga uppgifter som t.ex:

 • Mekanikkonstruktion, industridesign, byggsättning/konceptstudier, materialval samt framtagande av verktyg för prototyper och serieproduktion
 • Granska/godkänna underlag, ta fram prototyper, verifiera samt dokumentera produkter
 • Utvärdera leverantörer tillsammans med inköp
 • Förbättra rutiner och processer som stödjer utvecklingsarbetet
 • Delta i framtagande av tidplaner, riskanalyser, dokumentation etc. som krävs för att kunna driva och följa upp projektet
 • Stundtals leda projekt/delprojekt
 • Löpande hantera mindre ärenden som reklamationer och kravändringar

Din bakgrund
Du har genom åren fått en fördjupad kompetens inom mekanik tillsammans med analog och digital hårdvara. Dina tidigare erfarenheter gör att du idag kan anta en senior roll med djupare kunskaper inom:

 • Konstruktion av mekanik i 2D och 3D
 • Hållfastighetsberäkningar
 • Materialkunskap
 • Produktframtagning
 • Termiska beräkningar
Som person är du självständig men också en lagspelare med ett stort teknikintresse. Du trivs med att arbeta med flera olika produkter och projekt parallellt och bidrar till ett starkt lagarbete på företaget och i projekten.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Tony Rydebrink, R&D Manager, på 0734-60 86 26 eller tony.rydebrink@unjo.com (du ansöker via ansökningsknappen nedan) 

För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering AB, på 0733 336080.

Vi ber dig söka omgående då urvalet sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Unjo har sedan 1996 utvecklat, konstruerat, tillverkat kundanpassade motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett världsledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Vi har levererat motorstyrningsprojekt till olika industrier i mer än 20 år som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg. Läs mer om oss på www.unjo.se