Vi söker nu en 

Teknisk säljare

Vill du vara med på en spännande resa i ett innovativt startup-företag? Brinner du för hållbarhet och smarta tekniska lösningar? Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss – då har vi tjänsten för dig!

Som teknisk säljare på Axolot Solutions kommer du att leda vårt arbete med att etablera Axolot Solutions som leverantör av smarta lösningar för rening och recirkulation av industrins processvatten. 

Du utgår från vårt största kontor i Landvetter eller från vår filial i Stockholm, beroende på bostadsort.

Du blir en del av ett härligt team med Marie Landfors CEO som mentor, tillsammans kommer vi att stötta och coacha dig under resans gång.

 

”På Axolot Solutions är man en stor del av ett litet företag, inte tvärtom.”

- Marie Landfors, CEO

 


Arbetsuppgifter 
I rollen kommer du att ansvara för att bygga upp försäljningen av Axolots nyutvecklade avancerade vattenreningsteknik på i första hand den nordiska hemmamarknaden. Detta innebär omfattande kundkontakter och omkring 75-100 resdagar per år. Du identifierar nya affärsmöjligheter och utvecklar dessa från kontakt till kontrakt. På den resan ansvarar du bl.a. för framtagandet av kalkyler, offerter och avtal. Utifrån kundens behov tar du fram smarta systemlösningar i samarbete med projektledning, tekniskt säljstöd och konstruktion.

Du är sedan den som håller kontakten med kund hela vägen till drifttagen och godkänd leverans. Du arbetar utifrån företagets säljstrategi och etablerar ett proaktivt och långsiktigt samarbete med våra kunder. 

 

Kvalifikationer

  • Ingenjörsutbildning på högskolenivå
  • Du har minst 3-5 års erfarenhet av att ha arbetat med försäljning av komplexa produkter och/eller system till industrin
  • Förmåga att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter och kundrelationer 
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort 

Meriterande om du har erfarenhet av: 

  • Utrustning/produkter för vattenrening eller kemikaliesystem
  • Har erfarenhet från processindustrin 

 

Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta och långa affärsrelationer. 

Vi erbjuder
Axolot Solutions är ett bolag under stark tillväxt med en produkt som ligger helt rätt i tiden och som kännetecknas av en entreprenöriell anda. Bolaget är för tillfället inne i arbetet med att etablera sig på den nordiska marknaden och har som mål att växa utomlands inom en snar framtid. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Varje medarbetare har en fri roll med stort eget ansvar över sin egen planering och struktur.

Kontakt 
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering. 

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande. 


 
Om Axolot Solutions
Axolot Solutions är ett svenskt miljöteknikföretag som säljer system för industriell vattenrening. Det gör vi genom att erbjuda egenutvecklad och patenterad teknik som bygger vidare på en väl beprövade metoder. Axolot Solutions vattenrening är kostnadseffektiv och möjliggör recirkulation av vattnet. Detta innebär att belastningen på miljön minskas. Bolaget etablerades år 2014 och är nu inne i en fas då fokus ligger på kommersiell expansion. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg. I Landvetter utanför Göteborg har vi vårt operationella center, som bland annat är basen för vårt utvecklings- och testarbete. Bolaget har även kontor i Stockholm och i Helsingfors. Axolot Solutions Holding ABs aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North.

Sökord: försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, internationell försäljning, försäljningsingenjör, ingenjör, account manager, account management