Logistiker
Göteborg


Hjälpa oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste fyra åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna. Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö? 

Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi står i starten av flera nya projekt, och söker därför dig med några års erfarenhet som logistiker. Du kommer att ingå i gruppen Purchasing & Logistics där det idag är 7 st kollegor som arbetar med projektorienterade inköp och transporter. Tjänsten innebär mycket kontakter, både med intern personal samt med externa kunder, leverantörer m.m.

Dina arbetsuppgifter

  • Planera och boka transporter samt säkerställa att externa- och interna flöden fungerar.
  • Ansvara för leveransbevakning, framtagande av import- och exportdokumentation, samarbete med transport- och speditionsföretag, hantering av LC samt att förhandla och köpa in transportlösningar.
  • Optimera logistikflödet genom strukturella ändringar och kontinuerliga förbättringar genom nära samarbete med inköpsavdelning och lager.
  • Ansvara för att ta fram underlag för projektleveranser, så som packlistor, exportdeklarering och fakturor. 

Din profil
 
  • Du har minst 5 års erfarenhet utav spedition eller projekttransporter.
  • Erfarenhet av Cross Trade skeppningar är mycket meriterande. 
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik och/-eller flerårig erfarenhet av liknande arbete inom logistik.
  • Är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
  • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt en van IT-användare.
  • Har mycket goda kunskaper i Microsoft Office (främst Excel).

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad samt har en vilja att utföra arbetet väl. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du arbetar gärna i högt tempo och har en god struktur för att kunna hålla många bollar i luften. Vidare tror vi att kommunikation och samarbete ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du har god förmåga att arbeta på egen hand.

 

Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad. 

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering. 

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats! Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

 

Om Yara Marine Technologies 
Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin.Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com.

sökord: Logistiker, speditör, transportbokare, materialplanerare