Teknisk innesäljare

Vi söker nu en affärsinriktad tekniker i början av karriären. Vi på Euromekanik är stolta över vår arbetsmiljö som präglas av ett fritt och kreativt klimat, öppenhet och med glada kollegor som samarbetar och hjälps åt. Förutom den goda gemenskapen kan vi erbjuda dig möjligheten att få utvecklas och växa med oss då vi är ett bolag i tillväxt. Som teknisk innesäljare kommer du att få utvecklas djupare i tekniken i kombination med kommersiella frågor. Du blir ett stöd i säljprocessen samtidigt som du på sikt kan få utvecklas till att ha eget kundansvar i en roll som teknisk säljare.

Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare kommer du att ingå i vårt säljteam och arbeta i nära samarbete med våra kundansvariga säljare. Tjänsten syftar till att stödja försäljningen för våra kunder inom petrokemisk industri.

Detta kan innebära:

  • Stödja våra kundansvariga säljare
  • Utforma offerter
  • Dimensionering av produkter och system
  • Dokumentationshantering
  • Teknisk rådgivning till kunder
  • Produktansvar för en eller flera av våra produkter
  • Kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor

Tjänsten kan innebära resor till våra kunder i Sverige samt till våra internationella leverantörer.

Din profil
Vi tror att du är Högskoleingenjör eller har en annan teknisk bakgrund med ett starkt intresse för teknik och försäljning. Som person är du social, driven, målinriktad och bra på att få saker slutförda. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt och kunskaper i tyska är ett plus.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Erik Ottensson, Teamledare på 031 7805624 eller för frågor om rekryterings processen Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering AB på 0733 336080.

Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande.

 

Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på www.euromekanik.se


 Sökord: teknisk innesäljare, säljare, försäljning, försäljare, telefonförsäljare, teknik, rådgivning