Teknisk säljare – Processindustri

Vi söker nu efter en erfaren affärsinriktad teknisk säljare med intresse av teknisk försäljning av såväl avancerade komponenter som tekniska systemlösningar för svensk processindustri. Vi på Euromekanik är stolta över vår arbetsmiljö som präglas av ett fritt och kreativt klimat, öppenhet och med glada kollegor som samarbetar och hjälps åt. Förutom den goda gemenskapen kan vi erbjuda dig möjligheten att få utvecklas både teknisk och kommersiellt med oss då vi är ett bolag i tillväxt. Som teknisk säljare har du ett stort kommersiellt ansvar men också ett ansvar för att vara delaktig i utvecklingen av vårt teknikområde för komponenter och lösningar till processindustrin.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att ingå i vårt säljteam med fokus på den petrokemiska industrin och ansvara för;

  • Nykundsbearbetning och att utveckla befintliga kunder
  • Att ta fram offerter och produktförslag
  • Teknisk rådgivning till kunder
  • Produktansvar för några av våra produkter
  • Kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor

Tjänsten innebär resor till våra kunder i Sverige samt till våra internationella leverantörer.

Din profil

Vi tror framför allt att du har en lämplig yrkeserfarenhet inom teknisk försäljning gärna till processindustrin och en relevant teknisk utbildning. Du har ett starkt intresse för teknik och dokumenterad erfarenhet av försäljning. Som person är du social, driven, målinriktad och bra på att få saker slutförda. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt och kunskaper i tyska är ett plus.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Erik Ottensson, Teamledare på 031 7805624 eller för frågor om rekryterings processen Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering AB på 0733 336080.

Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande.

 

Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på www.euromekanik.se

 Sökord: teknisk säljare, försäljning, försäljare, account manager, utesäljare, fältsäljare, teknik, rådgivning