Zinzino växer och växer och vi behöver förstärka vårt kompetenta
och sammansvetsade team. Är du den som hjälper oss att fortsätta växa?

Möt några av våra medarbetare och få en inblick hur det är att arbeta hos oss!

Jag heter Marcus Tollbom och arbetar sedan 2017 på Zinzino som Brand Manager. Vi är en trivsam arbetsplats. Man har roliga kollegor, så man har kul på jobbet och det är verkligen högt i tak. Detta bidrar till att man gör ett bra jobb, vilket jag tycker är viktigt. Vi är ett stort företag i mina ögon, det finns utvecklingsmöjligheter åt alla möjliga håll och kanter. Och vi växer hela tiden, vilket ger ännu fler öppningar. Zinzino för mig är en jordnära arbetsgivare. Man tänker på mig som individ och mitt bästa, inte bara företagets bästa. Man har en bra företagspolicy och bra förmåner. En trygg arbetsgivare kort och gott! Framtiden ser utmanande och spännande ut med allt som vi har på gång!

 

 

 

Jag heter Anders Guttormsen och arbetar sedan 2016 på Zinzino som Web Developer.  Zinzino är en inspirerande arbetsplats - lagom stor, med en intressant blandning av människor där mina kollegor är väldigt kompetenta. Här får jag möjlighet att utvecklas ihop med att företaget växer. Kraven på IT-produkterna blir högre och vi behöver hela tiden hålla oss i framkant och lära oss nya verktyg och språk. Även om det är en relativt stor arbetsplats känns det ändå som att Zinzino är ett team där man jobbar med snabba beslut, samtidigt som man får möjlighet att komma med egna lösningar på problem och nyutveckling. Jag tror att de kommande åren kommer bli mycket intressant. Vi växer hela tiden och vi på IT behöver bygga upp systemen för att klara ett större tryck och möta en bredare publik.

 

Jag heter Carin Andersson arbetar sedan 2005 på Zinzino och är idag IT-support Manager. Vi är ett spännande företag att arbeta i. Jag är imponerad över ägare och ledning som ständigt har nya idéer och när jag ser tillbaks kan jag se att vi ofta varit i framkant i trenderna jämfört med andra bolag. Kollegorna är härliga, det är ofta mycket skratt, vi är en mix av ålder och nationaliteter och det tillsammans bidrar till en bra arbetsplats. 
Det som är så kul på IT-avdelningen är att man har chans att vara med från start till mål i många projekt, det är sällan man bara jobbar med en liten del av det stora hela. Eftersom vi ständigt vill förbättra oss dyker det ofta upp nya idéer till funktioner som vi skall implementera. Ofta kan man komma med förslag till lösning, det finns erfarna kollegor som bollplank. Genom ansvarstagande och leverans ökar kunskapen och möjligheterna till ytterligare utveckling. Den enda som egentligen sätter stopp för den egna utvecklingen är du själv.