Om Intenso Teknikrekrytering

Vi är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom Engineering, Tech och IT. 

Visionen är att rekrytering ska vara enkelt och vi har därför under många år fortsatt utveckla lösningar som gör det just enkelt. Oavsett hur våra uppdragsgivares behov ser ut, anpassas alltid våra rekryteringslösningar i ett tätt samarbete med våra erfarna konsulter. Detta gör att man som kund får de mest kostnadseffektiva lösningarna och alltid med hög leveransprecision.  

Vi rekryterar på områden som i huvudsak bygger på Search, något som är ett viktigt hantverk i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi vet att det inte alltid går att ta den lättaste vägen. 

Intenso Teknikrekrytering är en del av Intensogruppen. Vårt systerbolag Säljpoolen, som är ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom försäljning och marknad, är också en del av koncernen, tillsammans med affärsområdena Masterhelp Jobb och Intenso Interim Management. Tillsammans är vi en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster, där vi verkar inom alla branscher och hjälper företag att rekrytera närmare 800 tjänster per år. Med hjälp av vårt egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering. 

 

Du är alltid välkommen att höra av dig! 

 

Till våra kontaktuppgifter