Jobba hos oss

Intenso Teknikrekrytering AB är ett rekryteringsföretag med en spännande framtid. Som konsult hos oss kommer vi tillsammans skapa och utveckla din och vår framtid.

Förutom en härlig gemenskap kan vi erbjuda dig som erfaren konsult en mogen verksamhet som ger dig alla verktyg att både nå nya spännande uppdrag men samtidigt utveckla dina befintliga relationer några steg vidare.

Vi välkomnar även människor med ambitionen att ta steget in i vår bransch och kan då erbjuda ett gott mentorskap till din resa. 

 

Att jobba på Intenso

Nicole Diener, Regionchef Väst

"Jobbet som rekryteringskonsult är väldigt stimulerande och varierande, då vi skiljer oss från kollegorna i branschen. Vi kan skräddarsy våra lösningar efter kundernas behov, vilket har resulterat i framgångsrika samarbeten med både små och stora företag. Alllt detta ger mig stor frihet att driva och utveckla våra relationer till kunderna på ett framgångsrikt sätt."

Har du några frågor? Hör gärna av dig!

Kontakt

 

 

Hör av dig!

Mattias Lyckberg, VD

Ta gärna personlig kontakt med oss och diskutera din framtid hos Intenso Teknikrekrytering. Det går också bra att skicka in ditt CV med ett personligt brev spontant till oss.

Spontanansökan