PLATSANNONSERING FÖR TJÄNSTER INOM TEKNIK OCH IT

Dags att rekrytera en ny kollega? Gör det enkelt och smidigt med hjälp av vår rekryteringstjänst, Gör-Det-Själv. I detta paket får du hjälp med platsannonsering, tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater inom teknik och IT samt vårt rekryteringsverktyg Masterhelp.

Frigör tid med vår populära Gör-Det-Själv-rekrytering (GDS).

Det ska vara personligt och attraktivt. Vi skapar en platsannons där ert företag framhävs på bästa sätt.

Rätt annonskanaler är A och O. Vi säkerställar att er annons går ut i rätt kanaler och alltid till det mest förmånliga priset. 

Er platsannons matchas mot vårt nätverk med över 10 000 kandidater med kunskap och intresse inom teknik.

Masterhelp är vårt rekryteringsverktyg. Ett enkelt verktyg som underlättar ditt administrativa arbete.

 

 

 

VÄLJ DIN PLATSANNONSERING

 

GÖR SÅHÄR

1. Välj ett annonspaket.

2. Beställ och skriv in fakturaadress.

3. Klart!

 

Intensogruppen
9 900kr

 • Platsannonsering på Intenso Teknikrekrytering och/eller Säljpoolens hemsidor
 • Matchmail i vårt nätverk med mer än 75 000 kandidater

 

Läs mer och beställ
 

Lilla paketet
12 900kr

 • Intensogruppspaketet
 • Platsannonsering på Blocket Jobb 
  (inkl. partnerkanaler)
 • Platsannonsering på Careerbuilder
  (inkl. partnerkanaler)

 

Läs mer och beställ
 

Standardpaketet
17 900kr

 • Lilla paketet
 • Platsannonsering på Monster
 • Sponsrad platsannonsering på Indeed

   

 

Läs mer och beställ
 

Teknik & IT
17 900kr

 • Intensogruppspaketet
 • Platsannonsering på Blocket Jobb
 • Platsannonsering på LinkedIn
 • Platsannonsering på Ingenjörsjobb


 

Läs mer och beställ
 

Stora Teknik & IT
23 900kr

 • Standardpaketet
 • Teknik & IT-paketet
 • Sponsrad platsannons på Blocket Jobb samt extern bannerkampanj med 100 klick
 • Platsannonsering på Jobbsafari

 

Läs mer och beställ
 

Platsannonsering

Gör-Det-Själv-rekrytering
 

Gör det inte svårare än vad det behöver vara

Ska du rekrytera själv och söker efter ett rekryteringsverktyg som är enkelt att använda och som frigör mer tid till annat? Låt då vårt rekryteringspaket Gör-Det-Själv bli ditt nästa inköp. I detta paket får du hjälp av våra specialister med två delar:

 1. Vi utformar en tilltalande och välutformad platsannons, som attraherar rätt sökande
 2. Vi ser till att er annons kommer ut på rätt plattformar

Resten av processen sköter ni själva genom vårt lättnavigerade rekryteringsverktyg Masterhelp och får därmed full kontroll på er pågående rekrytering. Verktyget ger er en tydlig översikt av alla ansökningar, förenklar urvalsarbetet av kandidater samt möjliggör en smidig kommunikation med de kandidater som sökt jobbet.

Med hjälp av Masterhelp sparar ni många timmars administrativ tid, då allt samlas på samma ställe. På så sätt förenklas hela rekryteringsprocessen!

Självklart kan du beställa din platsannonsering direkt på vår hemsida mot faktura. 

Annonskanaler

Olika befattningar kräver olika annonskanaler. Våra specialister ger er gärna råd om vilka kanaler som passar just ert företag bäst.

Rätt val av annonskanal är effektivt! Därför arbetar vi ständigt med att utvärdera, testa och förhandla med de aktörer som vi anser är bäst på platsannonsering. Vi vill försäkra dig om att kanalerna levererar det resultat ni önskar, och ser alltid över andra alternativ om aktörerna inte lever upp till våra krav.

Tack våra upphandlade priser kan vi erbjuda våra platsannonspaket till ett mycket mer förmånligt pris än om ni skulle köpa varje enskild sajt var för sig.

Utöver annonskanaler finjusterar vi alltid ert annonsutkast och ser till att den har en tilltalande layout. Vi ser stora fördelar i ansökningsprocessen när man ger kandidaterna ett personligt intryck av företaget. Vi rekommenderar därför att man skapar en personlig landningssida med tillhörande intervjuer eller uttalanden från era anställda samt använder eget bild- och videomaterial.

I paket ingår även utskick av matchmail samt publicering av annonsen på de sajter som ingår i ert valda paket. 

Mer hjälp?

Vi erbjuder alltid möjligheten till professionell hjälp med hela eller delar av processen. Oavsett när behovet uppstår kan ni få mer hjälp av våra kunniga rekryteringskonsulter.

Rekryterar ofta? 

Vi erbjuder möjligheten att köpa volymavtal för alla våra annonspaket. Genom volymavtal kan ni få ner kostnaderna ytterligare.

Klicka på ett av våra paket och välj "Läs mer och beställ" för att se volympriser.

Vill du veta mer om platsannonsering eller Masterhelp?

Annika Wedberg
Affärsområdesansvarig GDS

annika.wedberg@saljpoolen.se
031-704 51 97

 

Alexandra Muñoz
Account Manager GDS

alexandra.munoz@intenso.se
08-514 816 45

 

Söker ni andra befattningar?

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen och tillsammans är vi en rikstäckande helhetsleverantör inom rekrytering. Söker du andra befattningar än inom teknik och IT är du välkommen att kontakta våra systerbolag.


Säljpoolen är specialister på rekrytering inom försäljning, chef och marknad.

 

Via Masterhelp Jobb kan vi annonsera ut alla typer av tjänster, allt från lagerarbetare till ekonomer.

 

Intenso Interim Management arbetar med interimslösningar där vi hjälper företag med en tillfällig lösning.

 

Susanna Milikic, HR Business Partner
Solar Sverige AB

Vi har samarbetat med Intensogruppen sedan cirka 8 år tillbaka.

Till en början nyttjade vi deras rekryteringsstöd Masterhelp, vilket var ett användarvänligt ATS för de behov vi hade då. Därefter har vi arbetat med Säljpoolens  paketlösningar för annonsering.

Vi har varit väldigt nöjda med vår dialog och alltid flexibla förhållningssätt från Säljpoolens sida. De är proaktiva och har ett stort kundfokus kring vårt bolags utmaningar vilket jag uppskattar i alla typ av partnerskap. Vi känner oss unika som kund och det är ett gott betyg om du frågar mig!

 

Anders Nordahl, Marknadsansvarig
Beach Center

På Beach Center använder vi Masterhelp rekryteringsverktyg och deras paket för platsannonsering. Fördelarna är många men framförallt har vi full koll på processen som blir betydligt enklare från start till mål.

Verktyget förenklar för oss i samarbetet internt samt att kandidaterna får professionell återkoppling. Det har även inneburit att vi har fler ansökningar än tidigare så uppenbarligen når vi ut brett. 

Säljpoolen har hela tiden ställt upp och kommit med professionella råd och tips vilket underlättar våra rekryteringsprocesser. Vi ger våra varmaste rekommendationer till andra företag som överväger Masterhelp rekryteringsverktyg.

 

Jonas Wallin, Onboarding Manager
Berner Montageteknik

Jag personligen har sedan 2010 använt mig av Intensogruppen när jag söker nya säljare. Berner använder även Masterhelp och platsannonsering till alla rekryteringar vi har i bolaget och har varit kund sedan 2005. Deras rekryteringsstöd Masterhelp är ett bra verktyg, som underlättar mitt arbete oerhört mycket. Vi får hjälp med annonseringar i flera viktiga kanaler, som gör att vi når ut till intressanta kandidater på ett effektivt sätt.

Min kontakt Annika Wedberg är alltid påläst, både kring hur marknaden ser ut och på nya trender inom rekrytering. Hon får mig att känna mig exklusiv som deras kund. Vi har avstämningsmöten årligen som gör att jag alltid känner mig uppdaterad och trygg i att jag använder rätt företag som mitt stöd vid rekrytering. Den snabba hjälp jag alltid får samt våra öppna diskussioner som gör att vi får bästa möjliga resultat, värderar jag mycket högt.