Rekryteringsverktyget som gör ditt liv enklare

Masterhelp är Intensos egenutvecklade rekryteringsverktyg. Det används av oss själva i våra egna rekryteringar, men även av externa kunder. Genom att använda Masterhelp kan du spara upp till 80 procent av din administrativa tid och direkt nå ut till de bästa kandidaterna genom våra effektiva annonspaket. 

Masterhelp är ett modernt rekryteringsverktyg som hjälper företag att få fullständig kontroll på alla sina rekryteringar oavsett befattning.

Med hjälp av olika användarnivåer kan verktyget anpassas efter uppgiften. 
Det kan vara både superenkelt och självinstruerande eller ett avancerat administrationsverktyg för större företag. Alla våra platsannonser är mobilanpassade så att ni inte förlorar viktiga ansökningar på grund av tekniken.

 

Vi har avtal med de största jobbsajterna och de är utvalda för att de är seriösa och är välkända, antingen inom sin bransch eller för jobbsökande generellt. Med en enkel knapptryckning väljer du vad som passar dig vid varje tillfälle, volymavtal finns för att få ned annonskostnaderna.

Se oss gärna som din egen förlängda rekryteringsavdelning med 20 års erfarenhet från rekryterinsbranschen. Behöver ni hjälp med en extra svår tjänst? Kontakta oss så kan en av våra professionella rekryteringskonsulter hjälpa er. Vi är extra bra på rekrytering av specialister och ledare inom teknik och IT. 

 

Mattias Lyckberg
VD

Göteborg
Direkt: 0733-336080

mattias.lyckberg@intenso.se
LinkedIn

Nicole Diener
Regionchef Väst

Göteborg
Direkt: 0735-258686

nicole.diener@intenso.se
LinkedIn

Christofer Dahlman
Regionchef Syd

Malmö
Direkt: 0702-469300

christofer.dahlman@intenso.se
LinkedIn

Anders Johansson
Affärsområdesansvarig IT

Malmö
Direkt: 0723-063526

anders.johansson@intenso.se
LinkedIn

Annonspublicering

Genom effektiva sökvägar når du ut till en mängd kandidater som har intresse för tjänsten. Du väljer vilka annonsplatser du vill synas på, därefter publicerar vi annonsen åt dig. 

Matchmail

Vi skickar ut din annons till de personer som passar in på profilen. Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering har idag över 100.000 registrerade personer i matchnningsdatabasen. 

Mobilanpassning

Våra kandidater kan söka alla våra jobb via dator, smartphone och läsplatta. En viktig fördel, eftersom allt fler sökningar på webben görs från mobila enheter. 

Funktioner i Masterhelp

 • Annons
  Vi sprider din annons på de ledande externa jobbsajterna och i sociala medier. Annonsen publiceras även på våra populära sidor intenso.se, och saljpoolen.se.
   
 • Läsa ansökningar och gradera
  Du får en snabb överblick med foto och bifogade dokument. Har kandidaten tidigare sökt tjänster hos dig så ser du det också. Du graderar enkelt kandidaterna efter hur väl de passar in på tjänsten. 
   
 • Anteckningar
  Du kan göra anteckningar på respektive kandidat som kan läsas av alla som har tillgång till projektet.
   
 • Intervjuer bokas i din kalender
  Om du vill kan du få in alla dina bokade intervjutider i din elektroniska kalender genom en mötesbokning.
   
 • Urvalsfrågor
  Du kan skicka frågor till kadidaterna, svaren kan läsas av alla som har tillgång till projektet.
   
 • Olika användarinställningar
  Man kan ha obegränsat med användare, med olika behörighetsgrader. Du kan i varje enskilt rekryteringsprojekt bestämma vem/vilka som skall ha tillgång till att hantera ansökningarna.
   
 • Mail
  Kommunikationen till kandidaterna har aldrig varit lättare, t.ex. så får alla automatiskt ett brev där ni tackar för ansökan. Det nns många inbyggda brevfunktioner med standardtexter ni kan använda, och enkelt ändra.
   
 • Kvalitetssäkring
  Förutom att du sparar mängder med tid, får struktur och överblick på din rekrytering, så kvalitetssäkrar Masterhelp hela rekryteringsprocessen så väl internt som externt mot de sökande.
   
 • Språk och installation
  Masterhelp finns på svenska och engelska. Ingen installation krävs, allt är webbaserat.
   
 • Allt finns kvar
  Alla ansökningar sparas. Oavsett om du fortsätter vara kund hos oss eller ej så har du tillgång till alla dina tidigare ansökningar via din inloggning.
   
 • Support
  Du får en professionell och personlig support, utbildning och hjälp oavsett om du har systemfrågor, eller behov av rekryteringshjälp.
   
 • Fungerar på alla plattformar
  Fungerar i dator, läsplatta och smartphone. Allt synkroniseras automatiskt i molnet.