Erfaren tekniker för renrumsteknik
Göteborg / Lund

Labkontroll är specialister på att leverera rätt och ren luft till avancerade miljöer som t.ex. operationssalar, renrum, labb och andra kontrollerade miljöer där verksamheterna har höga krav på arbetsmiljö och funktion.

Vi erbjuder en spännande roll med uppdrag inom skyddsventilation i en arbetsmiljö med trevliga kollegor och med möjlighet till egen utveckling både inom teknik och projektledning. Vi satsar på våra medarbetare och är du inte redan certifierad i renrumsteknik ser vi till att du blir det. Du får tjänstebil och all den utrustning som krävs för det dagliga arbetet.

 

"Jag ser ljust på framtiden då vi arbetar i en nisch med stora behov, det krävs mycket för att nå målen inom patientsäkerhet, arbetsmiljö och energibesparingar. Vi arbetar nära våra kunder, utbildar och fungerar som rådgivare. Den rollen ger oss en fördel, då vi förstår våra kunder och deras behov och kan hjälpa dem på rätt sätt med vår kunskap."

Läs mer om vad Robert och Emil har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/labkontroll

 

Arbetsuppgifter
Som tekniker arbetar du med helhetsfunktioner i laboratoriemiljöer, arbetsmiljöer, styrsystem, inredning och produkter. Vi arbetar både självständigt och i team och hjälps åt med det som behövs på alla olika plan som, utförande, projektering, konstruktion, inköp, mm.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Kontroll av arbetsmiljö och funktion på skyddsventilerade arbetsplatser.
  • Installation och driftsättning.
  • Serviceåtgärder på avvikelser, byta, reparera styrsystem för skyddsventilation.
  • Ta fram offerter och förslag på tekniska lösningar.
  • Leda egna projekt.
  • Återrapportering till kund och internt i vårt ordersystem.
  • Merförsäljning hos befintliga kunder.

Bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av arbete som renrumstekniker i miljöer med höga renhetskrav inom t.ex. medicintillverkning, elektronikbranschen, cellodlingslabb, operationssalar osv. Detta ställer krav på din kompetens och vi ser gärna att du har en relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska samt innehar körkort B.

För mer information

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Robert Jorfors på 031-761 46 32.

Välkommen med din ansökan urval sker löpande!

Labkontroll grundades 2002, under de första åren arbetade vi i första hand lokalt i Göteborgsregionen men har under senare år utvecklat verksamheten och arbetar delvis i hela landet. Idag är vi 8 anställda. De tjänster som vi erbjuder är både nyinstallationer, ombyggnationer, uppdateringar och löpande kontroller av skyddsventilerade arbetsplatser, rena zoner och miljöer där renhet krävs för produktskydd. Bland våra kunder finns universitet, sjukhus, industrier och fastighetsägare över hela landet. Vi arbetar alltid efter gällande standarder och är certifierade enligt CTCB-I.