Produktionsledare med erfarenhet av LEAN till Nimex AB

Nimex expanderar och skall moderniseras, för att fortsätta ligga i framkant gällande tillverkning och försäljning av solskyddsprodukter i Sverige. Vi söker därav en produktionsledare som skall vara med och bana väg för vår framtida utveckling. 

Arbetsbeskrivning
Som produktionsledare hos Nimex i Mullsjö, leder du ett team på drygt 25 medarbetare i produktionen. Du kommer att ansvara för den dagliga driften, så som produkt- och leveranskvalité samt att ledtider hålls. Du kommer ägna stort fokus att införa ett LEAN-styrt arbete bland dina medarbetare. Du skall ständigt eftersträva förbättringar och effektiviseringar inom arbetssättet samt i produktionens flöden. 

Du kommer även att ansvara för:

  • Daglig planering och kontinuerliga produktionsmöten med personalen för att säkerställa driften.
  • Årligen genomföra ett utvecklingssamtal samt ett uppföljningssamtal med underställd personal
  • Övervaka varuinköp som är kopplat till produktionen och materialflödet.
  • Reklamationshantering gällande tillverkade produkter med felsökning, ansvarsbedömning och åtgärd. 
  • Säkerställa att dokumentation av tillverkningsprocesser och instruktioner av maskiner byggs upp och kontinuerligt utvecklas gällande Nimex modeller och produktionsutrustning. 

Vi erbjuder

  • En plats i ledningsgruppen. 
  • Ditt arbete kommer göra skillnad och du kommer vara högst delaktig i att forma framtiden hos Nimex. Framför allt när det gäller implementeringen av LEAN i vår verksamhet. 

Din profil
Vi söker dig som är naturligt strukturerad och systematisk. Du är genuint intresserad av förbättrings och förändringsarbete i samråd med dina medarbetare, där du utstrålar en trygg och tydlig ledarprofil. Du har förmågan att kommunicera på ett inspirerande och motiverande sätt för att få med dig dina medarbetare på framtida förändringar, både gällande rutiner men även mental inställning. Du har koll på helheten och tar hjälp av dina medarbetare för att få information om detaljerna. Ditt engagemang resulterar i att uppstartade projekt når ett avslut inom förväntade tidsramar.

Kravprofil

  • Dokumenterad erfarenhet av LEAN-styrd produktion med personalledande funktion som exempelvis samordnare, ledare eller chef.
  • Har tidigare arbetat i tillverkande industri, samt har varit delaktig i förändringsarbete.
  • Kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt är meriterande.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.
Urval sker löpande - Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nimex utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för inom- och utomhusbruk; samtliga med utgångspunkten att göra det lättare att styra över bländning, energi och temperatur och samtidigt bidra till spännande design och arkitektur. Våra produkter används i allt från sjukhus, kontor, museum till privatbostäder. Vårt huvudkontor finns i Mullsjö strax utanför Jönköping, och här producerar vi den största delen av våra solskyddsprodukter. Vi har idag tre egna produktionsanläggningar. Så långt det är möjligt tillverkar och utvecklar vi samtliga komponenterna till våra produkter själva. I koncernen ingår även projektföretaget Erco Systems AB och konsumentkedjan SunOff AB. Tillsammans är vi ca 100 anställda och omsätter ca 150M SEK. Vår marknad är i första hand Sverige, där vi är rikstäckande.

Sökord: produktionsledare, produktion, ledning, produkt