Filialchef/Affärsenhetschef
 
Malmö
 
Vi söker dig som har ett intresse för affärer, projekt och människor.
 
Som filialchef i Malmö har du ansvaret för att driva den lokala verksamheten, strategiskt och operativt. Vi söker dig som är entreprenör och trivs med att utveckla och leda både affärer och dina medarbetare. I denna enhet är man idag 60 personer, varav 8 st är tjänstemän. 
 
Vi erbjuder dig en spännande roll i ett bolag som är en del av VINCI Energies koncernen med 64 500 anställda. Emil Lundgren i Malmö utför entreprenadverksamhet inom elkraft, belysning, tele och data. Vi jobbar med intressanta och stora nyproduktionsprojekt och har dessutom en väl fungerande serviceavdelning. Vi är organiserade i autonoma affärsenheter för att vara nära kunden och lyhörda för den lokala marknaden. Samtidigt har vi tillgång till ett nätverk i hela Sverige och Norden men även över hela världen. Läs om några av våra projekt här.

Arbetsuppgifter
Du arbetar självständigt och rapporterar direkt till regionchefen för syd, som också stöttar vid behov. I regionen ingår Malmö, Lund, Helsingborg samt Eitech Syd vilka du har ett nära samarbete med. 
 
  • Leda verksamheten med fokus på personal, affärer och samverkan
  • Skapa långsiktiga affärsrelationer och stötta projektledarna i sitt affärsansvar
  • Ansvara för affärsenhetens ekonomi & resultat
  • Jobba aktivt i vårt affärssystem för att ta fram prognoser, göra analyser, uppföljningar och utveckla affärer
  • Samordna arbetsprocesser och optimera personalbeläggning för enheten
  • Ingå i regionens ledningsgrupp

Din Profil
Du är en van ledare som tycker om att motivera och utveckla människor och arbetssätt. Du trivs i rollen som chef, är lyhörd och kommunikativ. Samtidigt som du skapar goda arbetsrelationer för att nå resultat. Du har förmågan att analysera och vara flexibel då snabba kast förekommer på marknaden. 
 
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Kunskap om entreprenadjuridik, AB & ABT
  • God kännedom om installationsbranschen
  • Meriterande med ett kontaktnät till potentiella kunder


Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automationsområdet i Sverige. Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Emil Lundgren är totalt cirka 500 anställda och omsätter ungefär 600 miljoner kronor årligen. Kontoren finns från Skåne i söder till Uppsala i norr, men vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren tillhör den multinationella elteknikkoncernen Vinci Energies med säte i Paris.

Sökord:filialchef, affärsenhetschef, elinstallation, entreprenad, affärsenhet, affärsrelationer, projektledning, entreprenadjuridik, installationsbranschen, ledarskap, totalentreprenad,