Servicetekniker till Sollentuna


Nu söker vi en servicetekniker med placering på vårt huvudkontor i Sollentuna. 

Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med byggnation av nytt stort huvudkontor i Upplands-Väsby med tillhörande verkstad samt en ny filial i södra Stockholm. Vår arbetsplats präglas av god gemenskap, goda arbetsförhållanden där du får stöd från chefer och kollegor. Vi är ett gott gäng där vi har kul och ständigt jobbar för att utveckla verksamheten och du kommer få möjligheten att arbeta i ett företag som satsar på framtiden. Sist men inte minst, du kommer att bli en viktig kugge i vårt serviceteam.

"Mitt namn är Linda och jag har arbetat på Pumphuset sedan 2015 som servicechef. Vi har ett klimat och en arbetsplats med frihet under ansvar, högt i tak och korta beslutsvägar och vi är ett härligt gäng att arbeta med. Är du genuint intresserad av att lära dig och utvecklas så är utvecklingsmöjligheterna hos oss mycket goda för den driftiga personen. Framtiden ser spännande ut då Pumphuset är på gång med nya större lokaler och skall växa."

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av pumpar ute hos våra kunder eller tidvis i vår verkstad i Sollentuna och kommer i huvudsak;

  • Utföra reparationsarbete och förebyggande underhåll
  • Installation, montage och driftsättning av pumpar och aggregat
  • Kontroll och felsökning vid anläggningsproblem

Våra kunder finns bl a inom värmeverk, fastighetsbolag, kommuner o privatkunder där du får möjlighet att arbeta med spännande installationer och serviceprojekt i en självständig och fri roll.

Din profil
Du är vårt ansikte utåt hos kunderna och det är därför viktigt att du är en social, glad och trevlig person som behärskar det svenska språket bra. Du måste ha förmåga att både arbeta självständigt och ihop med övriga kollegor. Du har givetvis körkort B.

Din bakgrund 
Det här är ett spännande jobb för dig som har lång erfarenhet av att arbeta med reparationer för maskiner, mekanisk-, och roterande utrustning. Erfarenhet från el-, styr- och regler (BB1) behörighet är starkt meriterande.

Mer information om tjänsten lämnas av Linda Murray på 08-59496613. 

Ansökan 
Urval sker löpande, vi ser gärna att ni ansöker omgående. 

Välkommen med din ansökan!

PUMPHUSET Sverige AB är ett av landets största märkesneutrala serviceföretag inom pump-branschen. Hela verksamheten omsatte 2017 ca 71 MSEK, och har för närvarande 38 medarbetare, varav 8 medarbetare i Göteborg, 24 medarbetare i Stockholm och 5 medarbetare i Luleå. Verksamheten har funnits sedan 1971 och år 2008 förvärvades PUMPHUSET Sverige AB av KSB Sverige AB.